Walking Football Tasmania Inc.

‘CARNIVAL WEEKEND’

Spring into September

Saturday & Sunday September 14 & 15
New Norfolk Sports Centre

CLICK HERE TO REGISTER FOR A FUN WEEKEND OF WALKING FOOTBALL

This health and socially based activity is for both WOMEN and MEN of all Adult ages and skill levels.
It is a no contact activity requiring no previous skill in kicking a ball – you just need a little enthusiasm, be able to walk at your own pace and
the ability to have fun – the enjoyment will look after itself!
Why not ….GIVE IT A GO!

12 Games of Walking Football over 2 days

Whether you be an experienced Walking Footballer or have never tried Soccer before, there is a place for you.

There is game opportunities for all skill levels.

You will be playing with and against folk of your own skill level
(unless you choose to playing outside your comfort (skill) level)

Teams will be of 4 or 5 (possibly 6) Players and be comprised of a mix of Players from different playing locations.

A $20 Playing Fee as part of your Registration allows you to nominate in as many of the games as you prefer.

Please complete your Registration by Monday 9 September so Teams and Playing Schedule can be finalised.
(proposed Teams and Playing Schedule will be published here prior to the ‘Weekend’)

There will be 3 games within all 4 Playing Sessions across the 2 days.
Please check the current playing schedule below.
Note: this may need to be revised depending on game nominations.

Current Playing Schedule:-

Saturday 14 September:-

  • Game 1 — 10:00am – 10:45am (45min)
    For those with limited soccer skills
  • Game 2 — 10:50am – 11:25am (35min)
    For those with no soccer playing experience
  • Game 3 — 11:30 – 12:25pm (55min)
    For those with advanced soccer skills

LUNCH BREAK

  • Game 4 — 1:00pm – 1:45pm (45min)
    For those with limited soccer skills
  • Game 5 — 1:50pm – 2:25pm (35min)
    For those with no soccer playing experience
  • Game 6 — 2:30pm – 3:25pm (55min)
    For those with advanced soccer skills

Sunday 15 September:-

  • Game 7 — 10:00am – 10:45am (45min)
    For those with limited soccer skills
  • Game 8 — 10:50am – 11:25am (35min)
    For those with no soccer playing experience
  • Game 9 — 11:30 – 12:25pm (55min)
    For those with advanced soccer skills

LUNCH BREAK

  • Game 10 — 1:00pm – 1:45pm (45min)
    For those with limited soccer skills
  • Game 11 — 1:50pm – 2:25pm (35min)
    For those with no soccer playing experience
  • Game 12 — 2:30pm – 3:25pm (55min)
    For those with advanced soccer skills

45min = regular game time
35min = shorter game time
55min = longer game time

Playing Rules and Etiquette for this Carnival Event will be available soon.

CLICK HERE TO REGISTER FOR A FUN WEEKEND OF WALKING FOOTBALL

Registration and Payment can only be done online via our secure ‘Online Payment Facility’ which you will be directed to after completing your Registration.

New Norfolk Sports Centre is the venue

A ‘FOOD VAN’ will be on site during both days with tables and chairs available inside the Centre.
Apart from Players water bottles, food and drink can’t be taken into or consumed in the Playing Court area or adjacent spectator seating area.

New Norfolk in the heart of the Derwent Valley is an enjoyable location with plenty to offer visitors and residents.

Please be aware accommodation and in particular restaurant/eating venues are well patronised on a Saturday night, so we strongly advise making a booking.

Click the (Image) links below for more information.

Somewhere to Stay or Eat or Drink:-
bush inn
New norfolk hotel
Star & garter hotel
Somewhere else to Stay and Eat:-
The Junction Motel
Somewhere else to Eat:-
shanghai chinese restaurant
Somewhere else to Drink:-
the valley sports bar
welcome swallow brewery

Supporters of Walking Football and this Event:-


Through their Community ‘Play Football’ Program

Federal Labor Member for Lyons
Brian is a supporter of Walking Football
(view Brian’s Statement)

Clr MICHELLE DRACOULIS (Mayor) DERWENT VALLEY
Michelle is a supporter of Walking Football
(view Michelle’s Statement)

When placed adjacent a Supporter, these symbols will represent financial or in-kind support for this Event. Please email carnival@wftas.org for support enquiries.